یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 157368
    تاریخ انتشار: 30/مهر/1398 - 12:16
    رسایی نوشته است:

    رسایی: چرا همزمان با دستگیری «زم» معاون دفتر روحانی عزل شد؟/ آشنا: مثل آمدنیوز لجن پراکنی نکنید!

    رسایی نوشته است: «‏سئوال افکار عمومی این است که چرا پرویز اسماعیلی (معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر حسن روحانی‌) بلافاصله بعد از دستگیری روح‌الله زم عزل شد؟»

    رسایی: چرا همزمان با دستگیری «زم» معاون دفتر روحانی عزل شد؟/ آشنا: مثل آمدنیوز لجن پراکنی نکنید!

    پس از شاهکار اطلاعاتی سپاه پاسداران در دستگیری سرشبکه کانال معاند «آمدنیوز» یعنی روح الله زم، اخباری از بازداشت برخی افراد در نهاد ریاست جمهوری منتشر شد که توسط مسئولان دولتی مانند علی ربیعی، سخنگوی دولت و مسئول حراست نهاد ریاست جمهوری تکذیب شد. در همین باره حمید رسایی، نماینده سابق مجلس و مدیرمسئول هفته نامه نهم دی با انتشار توئیتی علت عزل همزمان پرویز اسماعیلی (معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور) با دستگیری زم را جویا شده است!

    رسایی نوشته است: «‏سئوال افکار عمومی این است که چرا ‎پرویز اسماعیلی (معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر حسن روحانی‌) بلافاصله بعد از دستگیری ‎روح‌الله زم عزل شد؟»

    رسایی در ادامه با طرح این پرسش که آیا دامنه ترکش این عزل‌ها به دیگر افراد برجسته دولتی هم خواهد رسید، نوشته است: «آیا ‎حسن عباسی آزاد و از این عمار انقلاب عذرخواهی می‌شود؟»

    حسام الدین آشنا، مشاور رسانه ای روحانی در پاسخ به این توئیت رسایی نوشته است: «‏شما و سوال افکار عمومی؟ جناب آقای اسماعیلی عزل نشدند بلکه در سمت دیگری مشغول خدمت هستند. با شیوه آمد نیوزی لجن‌پراکنی نکنید؛ عاقبت ندارد».



    فارغ از صحت یا عدم صحت این بازداشت‌ها و یا عزل‌ها که باید توسط مسئولان امنیتی و قضایی مشخص شود، موضوع مشهود آن است که دستگیری روح الله زم به عنوان سرشبکه یک کانال معاند که توانست در چندسال گذشته با همکاری برخی عوامل داخلی علیه امنیت کشور جولان داده و میدان داری کند، تازه ابتدای کار است و باید منتظر اخبار دستگیری فرد به فرد از همکاران داخلی «زم» خصوصا در برخی مراکز حساس بود.

    منبع : جهان نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما